• 1

welcome to perusahaan kita!

We ngrampungake proyek individu
    ndeleng kabeh
    We are siap kanggo gawe marem syarat project!
    • Sajarah Company
      Xiongxian Huajiang Paper Plastic Paket Co., Ltd. melu macem-macem paket fleksibel. kantor kepala kita dumunung ing Xiongan New Area Hebei Provinsi ngendi panggonan paling duwe pengarep-arep ing Tiongkok ing thousan sabanjuré ...
      maca liyane
    • Company Aim
      Ing 2009, kita teka munggah karo filsafat perusahaan "ningkatake lan tetep munggah karo kaping gumantung ing teknologi lan ideologi", lan kita miwiti kanggo kerjo bareng karo Key Laboratory Negara New Material kanggo berkembang techn anyar ...
      maca liyane
    • tas spout
      Ana sawetara beda designs lan kamungkinan kanggo print 11 werna, kasedhiya karo babak utawa ngisor kothak, lan macem-macem kombinasi material bisa digunakake karo PET, Opa, Alu, PP lan PE. Ing kantong sing kita ...
      maca liyane
    Tampilan Online Chat!