tas PVC

Short Description:

jeneng produk: PVC tas Material: Plastik Plastic Koleksi: PVC Bag Koleksi: Stand Up kantong Industrial Use: Feature Shopping: recyclable lumahing Penanganan: Screen Printing Sealing & Nangani: Hand Length Nangani Custom Order: Nampa Papan Asal: Baoding, China (Mainland ) Brand Name: Huajiang Size: selaras Logo: desain Eco-loropaken: Ya Port: Xingang, Tianjin Sample dina: 5-7 dina Lead Time: 20 dina Jawaban cepet: Apa Produsèn? Ya. Kita wis ing nyediakake solusi profesional ing printin ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    jeneng produk: PVC tas

    Material: Plastik

    Koleksi plastik: PVC

    Tas Koleksi: Stand Up kantong

    Industrial Use: Shopping

    Feature: recyclable

    Lumahing Penanganan: Screen Printing

    Sealing & Nangani: Hand Length Handle

    Order Custom: Nampa

    Panggonan Asal: Baoding, China (Mainland)

    Brand Name: Huajiang

    Size: selaras

    Logo: desain

    Eco-loropaken: Ya

    Port: Xingang, Tianjin

    dina Sample: 5-7 dina

    Lead Time: 20 dina

    Jawaban cepet:

    Apa sampeyan Produsèn?

    Ya. Kita wis ing nyediakake solusi profesional ing printing lan industri packaging liwat 27 taun saka 1991

    Aja duwe produk ing Simpenan?

    No. Kita bisa ing pesenan OEM.

    Kowe mrekso rampung produk?

    Ya. Saben langkah saka produksi lan produk bakal digawa metu pengawasan Dinas QC sadurunge kapal.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!