tas T-shirt

Short Description:

Products jeneng: T-shirt tas Material: LDPE / HDPE / Multi-lapisan laminasi Plastic Industrial Use: Food, Hardware, Cleaning Stuff, Kedokteran lumahing Penanganan: Gravure Printing Sealing & Nangani: Nangani Custom Order: Nampa Papan Asal: Hebei, China (Mainland) Brand Name: Jumlah Huajiang Model: Size OEM: Customized Certificate: ISO9001: 2008 SupplyAbility: 100000 Piece / Bagéyan saben Minggu Packaging & Delivery Packagi ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Products jeneng: tas T-shirt

    Material: LDPE / HDPE / Multi-lapisan laminasi Plastic Industrial Use: Food, Hardware, Cleaning Stuff, Kedokteran

    Lumahing Penanganan: Printing Gravure

    Sealing & Nangani: Nangani Custom Order: Nampa

    Panggonan Asal: Hebei, China (Mainland) Jeneng Brand: Huajiang

    Panggil Model: Size OEM: Selaras

    Certificate: ISO9001: 2008      

    SupplyAbility:

    100000 Piece / Bagéyan saben Minggu

    Packaging & Delivery

    Details Packaging: cartons, Pallets Port: Tianjin

    Lead Time: 20 dina

    Jawaban cepet:

    Apa sampeyan Produsèn?

    Ya. Kita wis ing nyediakake solusi profesional ing printing lan industri packaging liwat 27 taun saka 1991

    Aja duwe produk ing Simpenan?

    No. Kita bisa ing pesenan OEM.

    Kowe mrekso rampung produk?

    Ya. Saben langkah saka produksi lan produk bakal digawa metu pengawasan Dinas QC sadurunge kapal.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!