Вести

  • Време на мислењето: Oct-29-2018

    Xiongxian Huajiang хартија пластика пакет копродукции, Ltd ангажирани во разни флексибилни пакет. Нашето седиште се наоѓа во Xiongan нова област на провинцијата Хебеј, каде што е и 'место во Кина за наредните илјада години, тоа е новиот развој во фокусот на Кина. Имаме повеќето convenien ...Прочитај повеќе »

  • Време на мислењето: Oct-29-2018

    Во 2009 година, излезе со филозофијата на компанијата "Иновација и следење на пати зависи од технологијата и идеологија", и почнавме да соработува со Државниот Клучни лабораторија за нов материјал за да се развие нова техника, нови материјали и нова формула со цел да се исполнуваат специјализирани услов ...Прочитај повеќе »

  • Време на мислењето: Oct-29-2018

    Има голем број на различни дизајни и можност да се печати 11 бои, на располагање со еден круг или квадрат дното, и разни материјал комбинации може да се користи со ПЕТ, ОПА, Алу, PP и PE. Торбички се користат во различни сектори, вклучувајќи храна, пијалоци, не прехранбени производи, апарати за с ...Прочитај повеќе »

WhatsApp Онлајн Chat!