• 1

ngabagéakeun ka parusahaan urang!

Urang ngalengkepan proyék individu
    nempo sadaya
    Kami siap nyugemakeun syarat proyék anjeun!
    • sajarah parusahaan
      Xiongxian Huajiang Paper Plastik Paket Co., Ltd. aktipitas rupa pakét fléksibel. kantor sirah urang anu lokasina di Xiongan Anyar Area Propinsi Hebei mana teh tempat paling harepanana dina Cina keur thousan hareup ...
      maca deui
    • parusahaan Aim
      Dina 2009, urang sumping up ku filsafat parusahaan "Innovating jeung ngajaga up kalawan kali gumantung kana téhnologi jeung ideologi", sarta kami dimimitian cooperate jeung Key Laboratorium Nagara Anyar Bahan pikeun ngembangkeun techn anyar ...
      maca deui
    • kantong Spout
      Aya sauntuyan desain béda sarta kamungkinan pikeun nyitak 11 kelir, sadia sareng babak atawa handap pasagi, sarta rupa-rupa kombinasi bahan bisa dipaké kalawan pepet, Opa, Alu, PP jeung pe. The pouches nu urang ...
      maca deui
    WhatsApp Online Chat!