kantong PVC

Pondok Description:

Ngaran produk: PVC kantong Bahan: Plastik Plastik Tipe: PVC Kantong Tipe: Stand Up Pouch Industrial Paké: Feature balanja: Recyclable Surface nanganan: Screen Printing Sealing & cecekelan: Hand Panjang cecekelan Adat Nagari: Tampa Tempat of Origin: Baoding, Cina (Daratan ) Brand Nami: Huajiang Ukuran: ngaropéa Logo: design Eco-friendly: Sumuhun Port: Xingang, Tianjin Sampel dinten: 5-7 poé Diterangkeun Time: 20 poé jawaban Gancang: Dupi anjeun produsén a? Sumuhun. Urang geus di nyadiakeun solusi profésional di printin ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran produk: PVC kantong

    Bahan: Plastik

    Type palastik: PVC

    Kantong Tipe: Stand Up Pouch

    Industrial Paké: balanja

    Fitur: Recyclable

    Tamansari nanganan: Screen Printing

    Sealing & cecekelan: Hand Panjang nanganan

    Orde custom: Tampa

    Tempat Asal: Baoding, Cina (Daratan)

    Brand Nami: Huajiang

    Ukuran: ngaropéa

    Logo: desain

    friendly-eco: Sumuhun

    Port: Xingang, Tianjin

    dinten sampel: 5-7 poé

    Kalungguhan Time: 20 poé

    Jawaban Gancang:

    Anjeun produsén a?

    Sumuhun. Urang geus di nyadiakeun solusi profésional di percetakan jeung industri kemasan ngaliwatan 27 taun ti taun 1991

    Dupi anjeun gaduh produk di stock?

    No Urang dianggo dina ordo OEM.

    Anjeun mariksa éta produk rengse?

    Sumuhun. Tiap hambalan produksi jeung produk réngsé bakal dilumangsungkeun inspeksi ku departemen QC saméméh ongkos.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!